ADVOCATEN IN AMSTERDAM

Advocaten en advocatenkantoren vinden in Amsterdam op rechtsgebied

advocateninamsterdam.nl

Taspinar Advocatuur
Hotels Knokke boeken
Hotels Knokke boeken
Hotels Knokke boeken
Taspinar Advocatuur Amsterdam
 

Taspinar Advocatuur
Prinsengracht 739-741
1017 JX Amsterdam
Tel.: +31(0)20 6200015 - +31(0)6 41344660
Fax: +31(0)20 6201150
www.taspinaradvocatuur.nl

Na vijf jaar voor het mede door haarzelf opgerichte Advocatenkantoor Zeeburgerdijk gewerkt te hebben, is Mr. Z. Taspinar in 2012 Taspinar Advocatuur begonnen. In dit advocatenkantoor zijn Mr. Z. Taspinar en haar collegae paralegal gespecialiseerd in de rechtsgebieden personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, algemeen civiel recht, bestuursrecht, huurrecht en bijstandszaken.

Algemeen civiel recht: Taspinar Advocatuur begeleidt u als een geschil tussen partijen tot een gerechtelijke procedure leidt. Zij ontwikkelen door nauw overleg met u de meest geschikte strategie zodat u niet met vervelende verrassingen te maken krijgt.

Arbeidsrecht: Taspinar Advocatuur treedt zowel voor de werkgever als de werknemer op. Hierdoor kunnen zij de knelpunten ontdekken en daarop anticiperen. Taspinar Advocatuur heeft de expertise in huis om voor u zo een gunstig mogelijk resultaat te behalen.

Echtscheiding: Taspinar Advocatuur is met name gespecialiseerd in de juridische afwikkeling van uw echtscheiding. U krijgt het beste advies dat op uw eigen situatie aansluit, van iemand die alle ins en outs van de laatste regelgeving kent.

Personen – en familierecht: Taspinar Advocatuur is gespecialiseerd in geschillen met betrekking tot de familierechtelijke sfeer. Taspinar Advocatuur geeft u graag juridisch advies op persoonlijke en betrokken wijze.

Sociaal zekerheidsrecht: Taspinar Advocatuur kan de cliënten, zowel uitkeringsgerechtigden, als werknemers en werkgevers, optimaal bijstaan omtrent hun probleem met de sociale zekerheid. Taspinar Advocatuur is praktisch en doelgericht.

Mr. Taspinar is lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Amsterdam (VSAA) en de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Amsterdam (JRAA).

Deskundigheid dankzij jarenlange ervaring in de advocatuur!

Hotels Knokke boeken
| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands